SOLO STOVE - brezdimno vrtno kurišče

Solo Stove – predstavlja najbolj edinstveno vrtno kurišče na svetu. S svojim učinkovitim pretokom zraka za zgorevanje, minimalističnim dizajnom in konstrukcijo iz nerjavečega jekla je daleč pred običajnimi kurišči. Z vrtnim kuriščem proizvajalca Solo Stove lahko svoj zunanji prostor zelo poudarite.

Sekundarno zgorevanje – zasnova z dvojno steno poveča pretok zraka in proces zgorevanja. Prezračevalne luknje na dnu zagotavljajo optimalno oskrbo s kisikom in hkrati vodijo topel kisik med stenami navzgor in nazaj v ogenj.

Učinkovito kurjenje z zelo malo dima – učinkovitejši proces gorenja pomeni tudi manjšo emisijo dima, kar pomeni da boste imeli tudi manj napol zgorelih polen.

Enostaven za uporabo – zahvaljujoč enodelni zasnovi ognjišča proizvajalca Solo Stove se montaža in majhni deli lahko odstranijo. Ničesar ne boste imeli konkretno za sestaviti.

SOLOSTOVE-BONFIRE-pametnahiša.si-4
Z posebnim postopkom gradnje je Solo Stove ustvaril najlepšo vrtno kurišče doslej. Preprosto obrnite plamenski obroč na vrhu izdelka in začnite z kurjavo polen.
SOLOSTOVE-BONFIRE-pametnahiša.si-3
Ne glede na to, ali na tabornem ognju popečete nekaj marshmallow-ov ali če želite ustvariti le popoln ambient za svojo poletno zabavo na vrtu, vemo, da boste ob njemu doživljali nepozabne dneve.
SOLOSTOVE-BONFIRE-pametnahiša.si-2
Vsako drvo je primerno, vendar za najboljšo učinkovitost priporočamo suha trda drva. Trdi les, kot so breza, javor, hikori in hrast, gorijo dlje kot mehki les.

KAKO SPLOH DELUJE BREZDIMNO VRTNO KURIŠČE BONFIRE?

  1. Dvigajoči se vroč zrak potegne skozi spodnje prezračevalne luknje.
  2. Vrtno kurišče odstrani dim in ustvari še bolj vroč plamen
  3. Zrak se pošilja v vse dele kurišča s patentirano tehnologijo zračnega toka 360, zaradi česar je vaš ogenj še bolj vroč kot tisti v tradicionalnih vrtni kuriščih.
  4. Prezračevalne luknje blizu vrha komore za izgorevanje omogočajo vročemu zraku, da razprši plamen in sežge prekomerni dim.
  5. Bolj vroč plamen pomeni učinkovitejše izgorevanje, ki brez napora pretvori vaša polena v pepel. Čiščenje je preprosto ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

Ne, vaše kurišča so že pripravljeno na uporabo. Potrebujete samo drva. Vendar pa ponujamo nekaj dodatkov, da bo vaša izkušnja še boljša.

Od prvega dne smo se osredotočili na izdelavo najkakovostnejšega brezdimnega vrtnega kurišča na svetu. Nekaj, kar bi trajalo vse življenje. Zato uporabljamo najboljše materiale in najvišjo stopnjo izdelave.

Vrtno kurišče je bilo zasnovano tako, da se uporablja kot vrtno kurišče na dvorišču in vam pomaga zbrati prijatelje in družino. Poskusite si privoščiti marshmallowe, hrenovke ali drugo ognjišču prijazno hrano!

Razlika je med velikostmi vrtnih kurišč in možnostjo prenašanje le teh. Yukon je navečji med tem ko je Ranger najmanjši. Bonfire pa predstavlja zlato sredino.

Vsaka polena bodo zagorela, vendar za optimalno učinkovitost priporočamo suha trda lesa. Trdi les, kot so breza, javor, hikori in hrast, bo gorel dlje kot mehki les.

Ko se vaše vrtno kurišče ohladi, ga obrnite na glavo, da izpraznite preostali pepel, ki je ostal v kurišču. Priporočamo, da Yukon vedno pokrijete, ko ga ne uporabljate. Tako enostavno je!

DA! Med uporabo se ne dotikajte nobenega dela ognjišča. Izredno vroče bo. Otroci naj bodo vedno pod nadzorom staršev, ko so v bližini kurišča. Uporabite zdrav razum in ravnajte s kresom kot z vsakim drugim ognjem.

Ko kurite na lesenem podu, morate uporabljati višinski nastavek. Dokler uporabljate višinsko stojalo, je prenos toplote minimalen in je varen na skoraj vseh površinah.

BREZDIMNA VRTNA KURIŠČA

iz naše ponudbe

SOLO STOVE – brezdimno vrtno kurišče | RANGER

199.90

Na zalogi

SOLO STOVE – brezdimno vrtno kurišče | BONFIRE

299.90

Na zalogi

SOLO STOVE – brezdimno vrtno kurišče | YUKON

499.90

Na zalogi