🔥 IR PANELI 🔥

✨ BESTSELLER ✨

če so vam črna in bela barva dolgočasne 🥱 imamo za vas tudi IR panele z motivom 🌺

Na kratko o IR panelih...
IR paneli kot varčna alternative konvekcijskemu načinu ogrevanju.

Stroški delovanja današnjih IR panel so nižji od običajnega konvekcijskega ogrevanja. Na splošno velja, da bo infrardeči grelec z močjo 750W zagotovil enako raven toplote kot konvekcijski s 1500W moči. Mnogi ljudje, ki so prešli na IR ogrevanje, so prihranili pri stroških za ogrevanje. Sama naložba se vam lahko povrne že v nekaj mesecih!

IR paneli ne vsebujejo gibljivih sestavnih delov, zato z njimi nimate dodatnega dela. Enostavnost njihove zasnove in edinstvena funkcionalnost plug-and-play pomeni, da v življenju skoraj ne bodo potrebovali vzdrževanja, zato ne boste imeli s tem povezanih stroškov.

IR ogrevanje je koristno za ljudi z zdravstvenimi stanji, kot sta astma in bronhitis. Edinstven način proizvodnje toplote ki ne ustvarja zračnih tokov, ki bi se običajno dvignili in krožili prah po prostoru. IR paneli preprečujejo razvoj plesni in gliv, katerih spore so lahko še posebej škodljive za tiste z dihalnimi težavami.

Čeprav se lahko nepoznavalcem to sliši precej radikalno, je to dejansko neverjetno naraven in zdrav način ogrevanja, ki je zelo blizu načinu, kako Sonce proizvaja svojo toploto.

Več o tem, kako izbrati pravi Ir panel.

💥 KONVEKTORJI 💥

Na kratko o konvektorjih...
Konvekcijski radiatorji poskrbijo za enakomerno ogrevanje, ustrezno vlago in porazdelitev zraka v sobah. S tem dodajo maksimalno udobje vam in vašemu prostoru.

Seveda pa imamo tudi hibridne konvektorske grelnike ki delujejo s kombinacijo konvekcijske in infrardeče tehnologije. Medtem, ko grelec ogreva zrak v prostoru z nastavljeno močjo, bo infrardeči grelec poskrbel za prijetno toplo počutje na vaši koži in objektih v prostoru.

♨️ ZUNANJI GRELNIKI ♨️

Za več informacij glede IR ogrevanja si preberite naš članek

Lahko nas pa tudi kontaktirate prek klica ali e-pošte glede vprašanj oz. osebni ogled izdelka:

01 – 444 – 00 – 44

info@pametnahisa.si