Žari

Vzemite si čas za odprti ogenj ter žar

Vzemite si čas za odprti ogenj ter žar

Medtem ko smo vsi obtičali doma in poskušali ugotoviti, kako porabiti obilo prostega časa med izbruhom tega virusa, je bila ključna zabava. Vsi imamo radi filme ali serije vendar čez nekaj časa vse to zlahka postane dolgočasno. Vsi potrebujemo bujno mesto topline, smeha in odličnih spominov! Na vse to je mogoče odgovoriti z dobrim kuriščem.

Ogenj je že več generacij središče kulture, družine in zdravja. Tam ste se ogreli, nahranili in povezali. Od odkritja ognja nas privlači njegova toplina in še naprej nas vleče nazaj. Ko imate pred seboj veliko kurišče ki seva okoli sebe pogosto zasledite, da so nekatere osnovne človeške potrebe zlahka zadovoljene okoli samega ognja.

Svoj Buschbeck litoželezno kurišče uporabljam skoraj vsak dan. Ne samo, da se z njim že nasploh zabavam, ko ga pripravljam, ampak tudi sedim okoli z prijatelji, kjer si pripovedujemo zgodbe ko nad nami sijejo zvezde. Popivamo pijače in se predamo preprostim trenutkom življenja.

BUSCHBECK-litoželezno-vrtno-kurišče_pametna_hisa_2
To je idealno kurišče za vse. Če ste družina, lahko to orodje uporabite za poučevanje o tem, kako narediti ogenj, pečti hrano, požarni varnosti in še več. Za pare je to odličen način, da svoji hrani pridate nekaj dodatnega okusa, poleg tega je pa odlično žarišče, da se po napornem dnevu ponovno povežete.

Na koncu gre samo za to, da smo hvaležni za vsak dan, ki smo ga imeli v vsej tej norosti. Življenje je kratko, zato je najpomembnejše ustvarjanje lepih spominov s tistimi, ki jih imamo radi. Ko imate odlično kurišče ste sposobni narediti prav vse to. Slastna hrana na žaru in neskončna zabava so popolna kombinacija za vse, ki ste doma.

Primer vrtnih kurišč iz naše ponudbe

BUSCHBECK – litoželezno vrtno kurišče S | 60 cm

87.90

Na zalogi

Dodaj v košarico

BLUMFELDT – vrtno kurišče | TROJA, siva barva

199.90

Na zalogi

Dodaj v košarico

BUSCHBECK – litoželezno vrtno kurišče M | 80 cm

97.90

Na zalogi

Dodaj v košarico

LA HACIENDA – vrtno kurišče | ICARUS Medium

179.90

Na zalogi

Dodaj v košarico

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.