Elektronika

5 razlogov za nakup digitalnega okvirja

5 razlogov za nakup digitalnega okvirja

Razmišljate o nakupu digitalnega okvirja za prikaz fotografij? Tukaj je pet razlogov, zakaj menimo, da ga je vredno kupiti.

Predstavitev vaših spominov

Koliko fotografij imate trenutno shranjenih na telefonu? Če ste kot mi, jih je verjetno na stotine, če ne na tisoče. Verjetno se že nekaj časa niste ozrli na življenske mejnike, kot so poroka ali otrokovi prvi koraki, ali se že nekaj časa znova vračali na priljubljene počitniške destinacije, zato je naložba v digitalni fotookvir odličen način, da sproti obujate te spomine in jih pokažete v vašem domu družini in prijateljem.

Najboljše je, da digitalni foto okvirji za razliko od tiskanja fotografij doma prikazujejo vaše slike zelo podrobno. Večina novih okvirjev se ponaša z HD zasloni, kar vam bo prikazalo slike kristalno čisto.

Zamenjava slik

Največja prednost digitalizacije je možnost, da se vaš okvir nenehno spreminja in kroži po slikah ter da lahko okvirju brez težav sproti dodajamo nove. Če to ni razlog za nadgradnjo z ene statične slike, ne vemo kaj je.

Ko gre za dodajanje novih fotografij, velika večina okvirjev ponuja povezavo Wi-Fi, ki uporabnikom omogoča dodajanje slik na sezname predvajanja prek telefona, tablice ali prenosnika.

Ne glede na to, ali se odločite za pridobivanje slik iz telefona, spletnega mesta ali drugod, je spreminjanje slik na digitalnem okvirju zagotovo veliko lažje kot iti na tisk fotografij.

Izgled

Ni mogoče zanikati, da lahko okvirji za fotografije vašemu domu dodajo osebno noto, vendar ni razloga, zakaj ne bi smeli biti digitalni. Zgodnji digitalni okvirji za fotografije so vsebovali veliko perspeksa in plastike, da bi izgledali moderni, vendar je na srečo današnja ponudba bolj elegantna in raznolika, zato obstaja okvir, ki ustreza slogu vsakega doma.

Enostavno deljenje fotografij

Skoraj vsi digitalni foto okvirji imajo v današnjem času možnost Wi-Fi povezave, kar fotografom omogoča dostop do fotografij iz svojega računalnika, tablice, družbenih omrežij ali oblaka. To je velik plus, saj pomeni, da boste bolj verjetno osvežili svojo izbiro fotografij, kot če bi jo morali priključiti na računalnik in poiskati kabel ali adapter v tistem skritem predalu v vaši hiši z vso drugo kramo.

Enostavna skupna raba je velika prednost za digitalne okvirje, ko gre za upravljanje, prikazovanje in skupno rabo fotografij.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja